Home

Obi wan kenobi színész

Obi-Wan Kenobi was a legendary human male Jedi Master who served on the Jedi High Council during the last years of the Republic Era. During the Imperial Era, he adopted the alias Ben Kenobi in order to hide from the regime that drove the Jedi to near extinction. A noble man known for his skills.. McGregor villámgyorsan emelkedett a legkeresettebb sztárok közé. Régi álma vált valóra, amikor megkapta Obi-Wan Kenobi szerepét, Georges Lucas Star Wars sorozatában. Az immár rendkívül népszerű színész nem sokkal később filmgyártó vállalatot alapított Natural Nylon néven Jonny Lee Miller és Jude Law társaságában LizzieAmalie: Obi-Wan Kenobi-ként volt szerencsém legelőször megpillantani. Később persze más szerepekben is láttam, ilyen volt a Lehetetlen (The Impossible) című katasztrófafilmben alakított Henry-je. Remek színész, szimpatikus személyiség, de csak az Amerikai Pasztorálban figyeltem fel rá igazán, ugyanis annál a.. Többek között ezt is bejelentette a Disney csütörtökre virradóra. A Disney+-on fog debütálni az Obi-Wan Kenobi életéről szóló sorozat. Az előzménytrilógia színésze, Ewan McGregor fogja alakítani A sithek bosszúja után tíz évvel játszódó történetben a jedi mestert. Helyi idő szerint szerdán az is kiderült, hogy Darth Vader, azaz Anakin Skywalker is visszatér a.

Ewan McGregor: Amióta hivatalossá vált, hogy Ewan McGregor főszereplésével elkészül az Obi-Wan Kenobi spinoff sorozat a Diseny+-on, egyre többeket foglalkoztat, hogy vajon Liam Neeson is felbukkan-e majd a történetben Qui-Gon Jinnként. A színész a Collider magazinnak adott interjúban beszélt minderről, ezzel kapcsolatban egyelőre azonban nem voltak túlságosan bi 2021 márciusban végre elkezdődik a Star Wars tv sorozat forgatása, aminek középpontjában Obi-Wan Kenobi áll majd. Ezt a színész a BBC Graham Norton Show-jában jelentette be. A már több mint egy éve csúszó forgatás bejelentése mindenképpen megnyugtató a rajongók számára a jedi mestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja ismét. A két színész 2002-ben Star Wars II. rész: A klónok támadása és 2005-ben a Star Wars III. rész: A Sithek bosszúja című filmekben szerepelt együtt. A Disney+ szolgáltatásán 2022-ben debütáló Kenobi-sorozat tíz évvel A Sithek bosszúja után játszódik majd - írta a Hollywood Reporter

A hamarosan ismét Obi-Wan Kenobi palástját magára öltő skót színész jobbára pont a jóságos, szimpatikus figurák megtestesítője, de ha kell, gonosznak sem utolsó, hiszen legutóbb pont a Ragadozó Madarak hölgykoszorúja elől lopta el a showt, olyan jóízűt ripacskodott, de az Angyalok és Démonok camerlengoját is okkal. Disney+ szolgáltatásán 2022-ben debütáló Kenobi-sorozat tíz évvel A Sithek bosszúja után játszódik majd. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor és Hayden Christensen a Star Wars: Obi-Wan Kenobi minisorozatban a jedimestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja ismét Újabb meglepetés a Disneytől, a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozathoz egy újabb réi szereplőt is sikerült visszacsalogatni. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is feltűnik a minisorozatban, ahol a két színész ezúttal is a jedimestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja majd Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor és Hayden Christensen a Star Wars: Obi-Wan Kenobi minisorozatban a jedimestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja ismét. A két színész 2002-ben Star Wars II. rész: A klónok támadása és 2005-ben a Star Wars III. rész: A Sith. Etetés (2008) A nyomozó (2008) Summertime (2009) Utolsó idők (2009) Exitium - A pusztulás hangjai (Ritmusok V.) (2009) Czukor Show (2010) Isztambul (2011) Couch Surf (2013) Az éjszakám a nappalod (2014) Utóélet (2014) Hurok (2016) A martfűi rém (2016) Cop Mortem (2016) Brazilok (2017) Budapest Noir (2017) Trezor (2018) Vörös veréb (2018) Post Mortem (2021) Tévéfilmek.

Ewan McGregor arra készül, hogy megint (és ezúttal valószínűleg utoljára) eljátssza Obi Wan Kenobi szerepét a Star Warsban. A színész bevallotta: egyáltalán nincsen ínyére a feladat, mivel a forgatások fárasztóak és unalmasak - nem beszélve arról, hogy filmbéli partnereinek többsége jelen sincs a felvételek során A színész a negatív élmények ellenére is a franchise része maradt, ugyanis házigazdaként fog feltűnni a Disney+-os Jedi Temple Challenge nevű vetélkedőműsorban. Ennek kapcsán adott interjút Jamie Stangroomnak, ahol szóba került az a pletyka, hogy Jar Jar szerepelhet az Obi-Wan Kenobi sorozatban. Amennyire én tudom, nem Disney+ szolgáltatásán 2022-ben debütáló Kenobi-sorozat tíz évvel A Sithek bosszúja után játszódik majd. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor és Hayden Christensen a Star Wars: Obi-Wan Kenobi minisorozatban a jedimestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja ismét. A két színész 2002-ben Star Wars II. rész.

Obi-Wan Kenobi Wookieepedia Fando

Ewan McGregor visszatérhet Obi Wan Kenobi karakteréhez, ha a Disney-vel folytatott tárgyalásai sikerrel járnak. A Variety úgy tudja, a színész a Baljós árnyak, A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja után végül mégsem a régóta pletykált önálló Obi Wan-filmben térhet vissza - attól elvette a Disney kedvét a sikertelen Han Solo-film -, hanem egy sorozatban, amely. Hayden Christensen újra Darth Vader lesz! A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy Hayden Christensen ismét magára ölti Darth Vader ikonikus maszkját az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi sorozatban. Bár a casting az elmúlt hetekben a pletykák szintjén már felmerült, a legtöbben, teljesen jogosan, kacsának tekintették az értesülést

Ewan McGrego

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor és Hayden Christensen a Star Wars: Obi-Wan Kenobi minisorozatban a jedi mestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja ismét.A két színész 2002-ben Star Wars II. rész: A klónok támadása és 2005-ben a Star Wars III. rész:. Ewan McGregor végre igazat mondhat az Obi-Wan Kenobi sorozatról. 2019. október 26. Németh Barna. Nos, az eddig titoktartásra kötelezett McGregor most végre megszólalhatott. A színész rögtön azzal kezdte, mekkora megkönnyebbülés ez számára, hisz évek óta hazudnia kellett mindenkinek. Mondjuk az is igaz, hogy túl sokat.

Ewan McGregor - Sztárlexikon - Starity

Újra Obi-Wan Kenobi lehet Ewan McGregor. Bár sok jogos kritika érheti a Star Wars előzményfilmeket, kétségtelen, hogy Ewan McGregor Obi-Wanja a trilógia egyik kiemelkedő jelensége volt. A rajongók pedig már A Sith-ek bosszúja óta arra várnak, hogy a színész ismét magára öltse a Jedi szerepét, azonban mindhiába, az új Star Wars-filmekben csak az eredeti trilógia főbb. Ewan McGregor kész rá, hogy visszatérjen, mint Obi-Wan Kenobi a Disney+ sorozatában.McGregor tárgyalásokat folytat a stúdióval a Jedi mester szerepével kapcsolatban.. Ewan McGregor, mint Obi Wan Kenobi mester / Fotó: Den of Geek. Ez a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat lesz a Jon Favreau készítette The Mandalorian és a Diego Luna főszereplésével készülő Zsivány. Ewan McGregor színész aki született 1971-03-31 / Perth, Scotland, UK, képeket, adatlapját, legjobbfilmjeit és sorozatait itt megtekintheted. Menü Obi-Wan Kenobi . Az óriásölő.

Szeretettel köszöntelek a Film Klub közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.. Ezt találod a közösségünkben Jó hír a Star Wars-rajongóknak: visszatér Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker Csontos Róbert - 2020.12.11. 0 Disney+ szolgáltatásán 2022-ben debütáló Kenobi-sorozat tíz évvel A Sithek bosszúja után játszódik majd Az igazi óriásokkal pedig Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi - Ep1-Ep3) küzd meg. • Gyakornokok (2013); A kisfőnököt alakító Rose Byrne (Dormé - Ep2) mellett feltűnik még Tiya Sircar (Sabine - Rebels) is, aki a két főszereplőnek (Owen Wilson és Vince Vaughn) elmondja, hogy cosplayes körökben ők lennének a legjobb Luke és Han Szegény Alec Guiness akármennyire jó Obi-Wan is volt, ki nem állhatta szerepét és a Star Wars-t. Persze a rajongók nemcsak emiatt húznak Ewan McGregor Jedi mestere felé, hanem azért is, mert McGregor remek színész, és remekül játszotta a karaktert (természetesen ez utóbbiak Guiness-re is igazak). Úgyhogy nagyon örülünk neki, hogy mégis összejön a régóta áhított Obi. Amerikai portálok úgy értesültek, hogy a színész újra megkaphatja Obi-Wan Kenobi szerepét. A színész a Disney+ elnevezésű csatornán futó Star Wars-sorozatban kaphat szerepet. A Walt Disney Company vezérigazgatója, Bob Iger még korábban bejelentette, a streaming szolgáltató novemberben indul majd

Sorozatban tér vissza Anakin és Obi-Wan, az eredeti

Ewan McGregor, mint Obi Wan Kenobi mester / Fotó: Den of Gee Először a The Hollywood Reporter jelentette, hogy megbízható információi vannak arról, hogy a Disney és a Lucasfilm egy időre félreteszi a tavalyi D23-on bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozatot. A kényszerű döntés mögött állítólag a Hossein Amini által eddig megírt forgatókönyv áll, az ugyanis nem nyerte el különösebben a Lucasfilm tetszését, így most kukázzák az. A sorozat története 10 évvel a Sithek bosszúja drámai eseményei után kezdődik. Az Obi-Wan Kenobi sorozatban Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgard, Kyle Soller, Denise Gough és Adria Arjona is szerepelni fog. A sorozat forgatását 2021-ben kezdik meg, a forgatókönyvet Joby Harold írja A Deadline pendítette meg, hogy a skót színész három Star Wars szereplés (és egy negyedik hang-cameo) után ismét az ikonikus jedi bőrébe bújhat.Az ötlet természetesen nem újszerű, sőt, több alkalommal is felröppentek már a hírek, hogy a Disney tervezi visszahozni Obi-Want és McGregort is.Pár évvel ezelőtt még mozifilmben gondolkoztak, azonban a Han Solo-film finoman.

Meghalt Szabó Ottó, Jászai Mari-díjas színész szinkronszínész (Derrick és Obi-Wan Kenobi magyar hangja). (22 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán. Karrierje 1943-44-ben a nagyváradi Szigligeti Színházban indult, majd játszott Marosvásárhelyen. 1956-ban apjával együtt települt át Magyarországra Az biztos, hogy a színész nyitott a megkeresésre. Liam Neeson még a Baljós árnyakban alakította a hősi halált halt Qui-Gon Jinn karakterét, Obi Wan-Kenobi mesterét. A Disney most azt tervezi, hogy Obi Wan-Kenobinak készít egy saját előzményfilmet, és nyilván elég nehéz lesz megoldani, hogy Kenobi mester ne szerepeljen benne

Liam Neeson is visszatérhet az Obi-Wan sorozatban

Készül az új Star Wars-sorozat, márciusban kezdődik a Kenobi forgatása Nem volt elég jó az új Obi-Wan szövege, csúszik a sorozat Ewan McGregorral készülhet az Obi-Wan Kenobi-soroza Ezt egyrészt az támasztja alá, hogy Chow a második évad készítésében nem vett részt. Másrészt az, hogy 2019 nyarán jelentették be, a Kenobi-történetet sorozatként mutatják majd be. Az viszont érdekes, hogy. két évvel ezelőtt még mindig úgy állt, filmet készítenek Kenobi tatuini éveiről A cím kicsit félrevezető, mert szintén csak pletykáról van szó, pedig ennél jobban semmit se szeretnék. És gondolom, nem vagyok ezzel egyedül.. A Making Star Wars egyik forrása a következőket nyilatkozta:. Több embertől is hallottam már, hogy dolgoznak egy Obi-Wan Kenobi filmen. Kezdetben úgy volt, hogy nem fognak Jediket és Sith-eket belerakni a spin-off filmekbe

Obi-Wan Kenobi. Már egy ideje tudjuk, hogy Ewan McGregor visszatér, mint Obi-Wan Kenobi. A szintén Disney+-ra készülő sorozatot 2021 tavaszán kezdik el forgatni, s várhatóan 2022-ben már meg is érkezhetnek az első epizódok. Érdekesség, hogy a hírek szerint Hayden Christensen is visszatér, mint Darth Vader Ez az Obi-Wan-film hidat képezne az én Obi-Wanom és Alec Guinness Obi-Wan Kenobija között. [] Engem nagyon is érdekelne — mondta el a színész. Akár még trilógiáról is szó lehet — tette hozzá, immár nevetve. Pedig az a trilógia könnyen valóra válhat, ha egy Obi-Wan-film beváltja a hozzá fűzött reményeket

A színész már három Csillagok háborúja-filmben eljátszotta a mentort. 2018. június 27., 09:35 Obi-Wan Kenobi már jövőre visszatérhet a Csillagok háborújáb Keressen Animator Costume Obiwan Kenobi Studio On témájú HD stockfotóink és több millió jogdíjmentes fotó, illusztráció és vektorkép között a Shutterstock gyűjteményében. A kínálat mindennap több ezer új minőségi képpel bővül

Ewan McGregor megerősítitette: jön az új Star Wars-sorozat

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Obi-Wan Kenobi is megkaphatja a saját filmjét, a Disney és a Lucasfilm már tárgyal is a kiszemelt rendezővel, aki nem más, mint Stephen Daldry, a Billy Elliot és a Rém hangosan és irtó közel direktora.. Forgatókönyv hiányában egyelőre nem tudni, hogy Obi-Wan életének melyik szakaszát dolgozná fel a film, és az sem biztos, hogy. Micimackó barátja lesz Obi-Wan Kenobi. A 46 éves skót színész nem először tűnik fel a vásznon egy Disney-produkcióban, hiszen legutóbb A szépség és szörnyeteg-ben alakította Lumiérét. A színművész ismét hasonló volumenű alkotásban fog szerepelni, méghozzá a Marc Foster rendezésében készülő Róbert Gida.

Az aukció legizgalmasabb tételei közé tartozik Obi-Wan Kenobi lézerkardja a Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja című filmből. Ennek leütési árát 80 ezer és 120 ezer font (31-46,8 millió forint) közé becsülik 2021 márciusában kezdik forgatni azt a sorozatot, aminek középpontjában Obi-Wan Kenobi áll. Ezt a színész a BBC-n futó Graham Norton Show-ban jelentette be. Ewan McGregor megerősítitette: jön az új Star Wars-sorozat; Fontos bejelentést tett az Obi-Wan Kenobi sorozat sztárj 1971. március 31. (Perth, Skócia, UK) - Ewan McGregor (1971. március 31.) skót színész. James McGregor és Carol Lawson gyermekeként született Skóciában. A Crieffi Morrisos's Academy után a Kirkaldy Fõiskola drámatagozatára járt, késõbb csatlakozott a Perth Repertory Theatre társulathoz. Majd felvételt nyert Londonban a Guildhall School of Music and Drama iskolába és a. Obi-Wan Kenobi kitalált szereplő George Lucas Csillagok háborúja univerzumában. 66 kapcsolatok

Index - Kultúr - Robbant a Disney: 20 új Marvel és Star

Az Obi-Wan Kenobi széria egyes források szerint a The Mandalorianhez hasonlóan kezdődött volna. A jedimester ugyanis védelmébe vette volna a fiatal Luke Skywalkert és talán Leia Organát is. A Disney+-on november 12-én bemutatkozott első élőszereplős Star Wars sorozat felütése szinte ugyanez volt, melyben egy titokzatos. Obi-Wan nálam is a jó fej kategória. Egyszerűen soha nem tudott kedvenc szereplővé válni. Ha csak az epII-III-as Obi-Wan lenne, akkor talán az lenne, mert az epIV-V-VI-beli Obi-Want nem igazán kedvelem. Ellenben az epIII-as az valami csúcs! Iszonyat jó, és Ewan nagyon sok pluszt tesz a karakterhez, amihez egy remek színész kell Pro: Obi-Wan Kenobi. Az itt még nem is annyira vén salabakter az előzmények egyetlen igazi, érdemben eljátszott és kivitelezett karaktere és ez a sztori sokkalta inkább az ő kudarcának a története, mintsem Anakin tragédiájáé, hiába is igyekezett Lucas ezt elhitetni. Persze ehhez kellett egy olyan kiváló színész is. Ewan McGregor angol rendező, színész adatlapja. Az oldalon található egyes plakátok/képek, illetve előzetesek/videók 18 éven aluliaknak nem ajánlott

TOP 7: Ki legyen Johnny Depp utódja a Legendás állatok

 1. ek középpontjában Obi-Wan Kenobi áll. Ezt a színész a BBC-n futó Graham Norton Show-ban jelentette be
 2. Sir Alec Guinness Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész, forgatókönyvíró, Obi-Wan Kenobi megformálója 105 éve, 1914. április 2-án született. Cikk elküldése Küldd el e-mailben a(z) Alec Guinness, a százarcú ember című cikket ismerősödnek
 3. Forrás: InterCom middle off 644 299 Kérdés az is, mikor játszódna az Obi-Wan Kenobi: Egy Star Wars-történet. A Lucasfilm eddig az eredeti trilógiához kötötte az antológiafilmeket, a Zsivány Egyes az Egy új remény előzményeit mesélte el, a Han Solo-spinoff pedig az űrcsempész fiatal éveire fókuszál, és Lando Calrissian is feltűnik benne A Birodalom visszavág-ból
 4. Obi-Wan Kenobi A klónok támadása c. filmben (Ewan McGregor) Ezután azonban merényletet követtek el Padmé Amidala ellen - aki időközben szenátor lett -, és a Jedi Tanács Obi-Want és Anakint rendelte mellé testőrnek. Kenobi azonban túllépve hatáskörén,.
 5. Eddig igaznak tűnő pletykaként kezelhettük az Obi-Wan Kenobi sorozatot, most a stúdió is megerősítette, hogy tényleg zöld utat kapott a Star Wars széria
 6. 900 ezret fizettek Obi-Wan Kenobi hajáért. Nem kevés pénzt fizetett valaki egy aukción azért a fonatért, amit Ewan McGregor viselt a Star Wars forgatásán. A színész szerint azonban semmit sem ér a relikvia, azt is elárulta, miért

Video: Star Wars: visszatér Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalke

Hayden Christensen visszatér Anakin Skywalkerhez hirado

A skót színész egy friss nyilatkozatában árult el részleteket az egyelőre cím nélküli Kenobi sorozatról. Kib*szottul nagy megkönnyebbülés - fogalmazott a Men's Journal nak adott interjújában Ewan McGregor annak kapcsán, hogy az augusztus végi D23 Expón végre hivatalossá vált , a Disney+ -ra készül egy. Megszületett Szabó Ottó, Jászai Mari-díjas színész szinkronszínész (Derrick és Obi-Wan Kenobi magyar hangja). 100 éve Film , Magyar , Színház , Születet

Obi-Wan Kenobi Mark Herman, a Fújhatjuk! rendezője megint együtt akart dolgozni Ewannal, s felkérte a Little Voice egyik szerepére, aztán egy meglepő telefonhívás érkezett: a vonal másik végén George Lucas volt, a Csillagok háborúja rendezője, aki próbafelvételt ajánlott egy bizonyos Obi-Wan Kenobi szerepére Most a Golden Globe-díjra jelölt skót színész, Ewan McGregor állt be a sorba, aki George Lucas Csillagok háborúja filmsorozatának Obi-Wan Kenobi szerepét kapta meg. Talán ez a leghíresebb filmje a 41 esztendős színésznek. Kenobi mestert legutóbb a Citroen DS5 Hybrid4 reklámfilmjében láthattuk Obi-Wan Kenobi (öreg) [mellékszereplő] Színész: Alec Guinness (hangja) Film: Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) / Star Wars: Skywalker kor Anakin nagy ellenfele, Obi Wan Kenobi is megtalálható a játékok közt. Van 10cm-es akciófigura, valamint Titán Prémium akciófigura és nagy 30cm-es beszélő játékfigura is, mely összecsaphat Anakin Skywalkerrel, pont mint a filmjelenetben Idén decemberben érkezik a Star Wars: Episode VIII, jövőre pedig a fiatal Han Solo kalandjait láthatjuk a mozivásznakon. A Disney azonban hosszú távon tervez George Lucas univerzumával, ugyanis hivatalosan bejelentették, hogy saját spinoff filmet kap az egyik legismertebb jedi, Anakin és Luke Skywalker mentora, Obi-Wan Kenobi

Nagy dobásokat és újítást jelentett be a Disney - Infostart

Sokak kedvence volt az első három részben Obi-Wan Kenobi, aki a következő részekben is szellemként vigyázott az ifjú Luke Skywalkerre, azonban azt senki sem tudja, hogy mi történt vele, miután elvonult a világ elől.A Star Wars készítői azonban szeretnék megmutatni és egy külön részt szentelni számára Obi-Wan Kenobi és Elmont lovag. Skócia szülötte Ewan McGregor akinek a nevét először az 1996-ban készült Trainspotting után írták be a legnagyobb producerek a noteszukba, aztán a Star Warsban alakította a fiatal Obi-Wan Kenobit, ami az egyik legismertebb skóttá tette Obi-Wan nagyon népszerű karakter, ahogyan McGregor alakítására is nagyon sokan kíváncsiak lennének. A Solonál eleve sokakat eltántorított Ford hiánya és a nevesincs új színész. Ráadásul a Solo rossz időben is jött, rossz marketinggel, ezekhez a tényezőkhöz képest nem hozott rosszul A színész azonban gyalázatos véleménnyel van a sci-fi széria rajongóiról. 2014.10.29. 14:45 Bors Ewan McGregor három Csillagok háborúja filmben is szerepelt, mint a jedi Obi-Wan Kenobi A színész is csak ember, tartja a bölcs közhely. Hogy ez mennyire így van, heti szubjektív listánk is bizonyítja. Hollywood tíz olyan csillaga szerepel rajta, akik szolgáltak a hadseregben. Van, aki megsebesült közülük a harcokban, s olyan is, aki nem is járt csaták környékén. Két dolog azonban közös bennük: mindannyian szakmájuk kiemelkedő művészei közé tartoznak.

Anger Zsolt - Wikipédi

 1. A Disney+ Star Wars sorozatában visszatér Obi-Wan Kenobi, ráadásul ismét Ewan McGregor kelti életre a karaktert. A színész már többször megemlítette, hogy szívesen visszatérne Jedi mesterként. Több pletyka is keringett arról, hogy ez megtörténik egy szólófilm vagy egy sorozat segítségével
 2. Obi-Wan Kenobi kitalált szereplő George Lucas Csillagok háborúja univerzumában. Az előzmény trilógiában Ewan McGregor , a régi trilógiában Alec Guinness alakítja. Tartalomjegyzé
 3. A népszerű brit színész újra fénykardot ragad és magára ölti Obi-Wan Kenobi szerepét. Maga a filmsztár jelentette be, hogy a forgatókönyv már elkészült, s a tervek szerint jövőre a forgatások is elkezdődhetnek, az azonban még nem ismert, hogy mikor lesz a premier
 4. Új infók az Obi-Wan sorozatról, Ewan McGregornak 4 évig kellett titkolóznia miatta Nagyon megkönnyebült, hogy megosztották a világgal. Az előzménytrilógia egyik fénypontja kétségtelenül Ewan McGregor játéka volt, aki remekül formálta meg a fiatal Obi-Wan Kenobi mestert
 5. A jelek szerint a Solo bukása után a Disney letett az Obi-Wan filmről, és inkább sorozat formájában dolgozza fel a legendás Jedi lovag történetét. 2020. szeptember 28., hétfő Ma Vencel napja van
2019-ben kezdik el forgatni Obi-Wan Kenobi spin-offObi-Wan & Anakin-SW Episode III: Escaping the GeneralObi-Wan Kenobi is a „zöldre” esküszik - Tisztajövő

A streamingszolgáltató további két Star Wars-sorozatot is tervez: egy Obi-Wan Kenobi-szériát Ewan McGregor főszereplésével és a Zsivány Egyes történetének előzményeiről szóló sorozatot, amelynek sztárja Diego Luna mexikói színész lesz és Stellan Skarsgard svéd színész is játszik benne Márpedig teher bőven akadt, ugyanis a két főszereplő, William Holden és Alec Guinness egyaránt nehéz embernek bizonyult, de közülük is kirítt a később Obi-Wan Kenobi szerepével a popkultúra részévé váló Guinness, akivel a rendező olykor vérre menő szócsatákat vívott 2021 márciusában kezdik forgatni azt a sorozatot, aminek középpontjában Obi-Wan Kenobi áll. Ezt a színész a BBC-n futó Graham Norton Show-ban jelentette be Obi-Wan Kenobi miért van makulátlan karakternek elkönyvelve, mikor több szempontból is kegyetlenebb volt mint Anakin? Figyelt kérdés Nekem pl. beszédes mikor a Sithek bosszúja nyitó jelenetében az egyik klón pilóta bajba kerül és Anakin segíteni akar neki, Obi-Wan meg simán mondja hogy ne segítsen, és hagyja meghalni

 • La fenice padlólap.
 • Fogkrém slime.
 • Meme bacsi.
 • Macska szem betegségei.
 • Gerincsérv fiatalon.
 • Staphylococcus coag neg.
 • Kéksajtos csirkés tészta.
 • Bastille tér.
 • Targoncavezetők tankönyve pdf.
 • Ötkert program.
 • Geotermikus energia fajtái.
 • Szerepköltészet fogalma.
 • Kutya szedálása.
 • Ambivalencia példa.
 • Sokfiókos szekrény eladó.
 • Kring Chair.
 • Leatherman Tread.
 • Kutyakeksz házilag.
 • 70 es cirkáló osztály.
 • Google kezdőlap háttérkép beállítása.
 • Olajcsere ár.
 • Szponzorok szerzése.
 • John Cena termékek.
 • Élményfestés gyerekeknek budapest.
 • Ravak harmonika zuhanyajtó.
 • Sixteen Candles JustWatch.
 • E exit.
 • Legjobb magyar együttesek 2017.
 • Használt kártyafüggetlen iphone.
 • Testtekercselés tanfolyam.
 • A homár film vége.
 • Metabolizmus.
 • Hit the road Jack lyrics.
 • Nexen n blue 4 season 185/60 r15.
 • Anonim email.
 • Gyerek angol.
 • Műanyag ablak beépített redőnnyel.
 • Szürke konyhabútor ikea.
 • Párkapcsolat jelszó.
 • Eldobható műanyag doboz.
 • Letölthető keresztrejtvény gyerekeknek.